Book review: Τα ψέματα που λέω – Julie Clark

στις

ΓΥΡΙΣΕ!
Μεγκ Γουίλιαμς. Μέγκι Λίτλετον. Μέλοντι Γουάιλντ.

Διαφορετικά ονόματα της ίδιας γυναίκας, ανάλογα με την πόλη στην οποία βρίσκεται, ανάλογα με τη δουλειά που κάνει. Είναι μια επαγγελματίας απατεώνισσα η οποία αλλάζει τον εαυτό της προκειμένου να γίνει αυτή που πρέπει κάθε φορά.

Όμως τίποτα πάνω της δεν είναι αληθινό.
Σε πλευρίζει και σου λέει αυτό ακριβώς που θέλεις να ακούσεις. Και όταν τελειώσει μαζί σου, έχεις χάσει τα πάντα.

Η Κατ Ρόμπερτς περιμένει δέκα ολόκληρα χρόνια τη γυναίκα που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της.
Και τώρα που εκείνη γύρισε, η Κατ το έχει βάλει σκοπό να την ξεσκεπάσει.

Τα Ψέματα που λέω είναι ένα βιβλίο που με εντυπωσίασε περισσότερο από ό,τι περίμενα. Η πλοκή είναι έξυπνη και συναρπαστική, χωρίς να υπάρχουν κενά που να κουράζουν τον αναγνώστη. Κάθε κεφάλαιο προσφέρει μια εναλλαγή από την οπτική γωνία των δύο πρωταγωνιστριών, προσφέροντας εμβάθυνση στο παρελθόν τους και στα κίνητρά τους.

Οι χαρακτήρες της Μεγκ και της Κατ παρουσιάζονται αρχικά ως εντελώς διαφορετικοί, με τη Μεγκ να αναλαμβάνει τον ρόλο της «κακιάς». Η σχέση τους εξελίσσεται σε ένα παιχνίδι γάτας – ποντικού γεμάτο απάτη και μυστικά.

Το παιχνίδι της απάτης που παίζουν, μαζί με τη συναισθηματική τους σύγκρουση, δημιουργούν ένα κλίμα αγωνίας και ανατροπών που κρατά τον αναγνώστη σε αγωνία.

Συνοψίζοντας, Τα Ψέματα που λέω είναι ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο, με μια πολύπλευρη πλοκή και ευφυείς χαρακτήρες. Η εναλλαγή των οπτικών γωνιών, οι απρόσμενες ανατροπές και η αναζήτηση της αλήθειας κρατούν το μυστήριο μέχρι την τελευταία σελίδα. Αν θέλετε ένα βιβλίο που θα σας κρατήσει σε αγωνία και θα σας παρασύρει στον κόσμο των ψεμάτων και αποκαλύψεων, το συγκεκριμένο είναι σίγουρα μια καλή επιλογή.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.